Maison Berger Paris regio Haarlem

Maison Berger Paris, voorheen Lampe Berger Paris is hét merk voor huisparfums en parfumverspreiders. Ruim 120 jaar geleden geleden is ooit begonnen bij een apothekersassistent die schonere lucht wilde ontwikkelen in de ziekenhuizen.

Vandaag de dag worden de parfums gebruikt om een heerlijke geur te verspreiden maar het zuivert en reinigt nog altijd de lucht en haalt geuren als kook,-rook,-en huisdierluchtjes weg. 

Er zijn veel verschillende flessen variërend in kleur, model en vormgeving dus er is er altijd wel eentje die in uw interieur past.

Er is een ruime keus in de huisparfums van Maison Berger: van subtiel en elegant tot sterk en aanwezig. Met de neutrale geur kunt u de brander schoonbranden maar ook vermengen met een parfum zodat het iets minder aanwezig is.

Onlangs is de collectie uitgebreid met de Aroma Therapie assortiment, zoals bijvoorbeeld D-Stress, Focus en Energy. Deze parfums verspreiden een fijne geur die tevens iets doet met de gemoedstoestand.

 

NIEUW!!  Maison Berger Paris x Starck

Geïnspireerd op de intelligentie van de wetenschap en de emotie van parfum, komt de collectie Maison Berger Paris x @Starck bij uw thuis.
Voor zijn eerste samenwerking met Maison Berger Paris stelde de ontwerper Philippe Starck zich een laboratorium voor van 9 objecten, die teruggaat naar de oorsprong van het merk.
De Lampe Berger werd uitgevonden door apotheker Maurice Berger.

Nu verkrijgbaar in onze winkel.  

maisonbergerparis-starck  

 

Kom langs in onze showroom!

Wij hebben in onze winkel in Santpoort (Haarlem) een uitgebreid en mooi assortiment geurverspreiders, startsets, huisparfums, geurverspreiders met stokjes en autoparfums.

Met alle plezier demonstreren wij u hoe het werkt en kunt u op uw gemak een geur uitzoeken die bij u past.

Wij hebben vrijwel alle huisparfums op voorraad! 

U bent van harte welkom in onze showroom in Santpoort nabij Haarlem. 

 

maison-berger-paris (1)

berger-paris-huisparfums

maison-berger-huisparfums

huisparfums  

 

Voss Santpoort  -  Gratis voor de deur parkeren.

Makkelijk bereikbaar vanuit Haarlem via de randweg.