Aanbiedingen

UITVERKOOP

 

De uitverkoop is begonnen! Vanaf nu steeds nieuwe acties en aanbiedingen!!

Hoe gezellig kerst ook is, het is ook altijd weer fijn alle kerstartikelen op te ruimen en over te gaan naar het "normale" leven.
Dat opruimen slaat door in alles te willen opruimen en opschonen. Vandaar dat het een goed moment is om de uitverkoop te starten en hopen we dat we u blij kunnen maken met mooie artikelen voor fijne prijzen. In deze nieuwsbrief alvast een voorproefje, in de winkel vindt u nog veel meer.

Voor ons breekt de periode aan van beursbezoeken en gaan we op zoek naar nieuwe, mooie, zinnige en soms onzinnige maar o zo leuke artikelen. We willen u blijven verrassen met steeds nieuwe artikelen naast onze vertrouwde collectie. Het leukste compliment kregen we afgelopen week: mijnheer wilde weten waar hij een klacht kon indienen omdat we veel te leuke spullen hebben, hij moest nu elke keer terugkomen. Mocht de mijnheer in kwestie dit lezen, dan hoop ik dat hij het niet erg vindt dat ik zijn woorden gebruik maar dit is precies waar we het voor doen: dat u met veel plezier elke keer weer terugkomt.

Graag tot ziens bij ons in de winkel namens Eric, Esther, Yvonne en ondergetekende. Andrea Voss

 

foto-sale-voss-santpoort 

Schermafbeelding 2019-01-17 om 09.11.00

IMG_5117

IMG_5115

 

En natuurlijk nog veel meer!!