Jura koffiemachines

Jura,  Zwitserse kwaliteit voor een lange levensduur en niet geheel onbelangrijk, overheerlijke koffie. Zowel thuis als op kantoor.

Wij zijn in de regio Haarlem specialist en Premium Dealer van Jura Koffiemachines. Daarmee bent u verzekerd van de zeer goede service en kunt u altijd bij ons de nieuwste modellen vinden.

Naast alle modellen verkopen wij ook de accessoires van Jura zoals melkopschuimers, melkbekers en kop en schotels. Tevens vindt u bij ons alle onderhoudsmiddelen en ook losse onderdelen voor uw machine. 

U kunt bij ons altijd 1 of meerdere machines zien werken en uiteraard kunt u proeven!
Naast de nieuwe Z10 is de ENA 4 in de showroom te bewonderen en natuurlijk te proeven!
Samen met u vinden we de machine die het beste aansluit bij uw wensen.

 

NIEUW: DE JURA Z10

 

Jura_Z10_Alu_dark

Jura-Z10_Alu_White 

Jura-z10-top

jura-Z10-haarlem   

 

Met de nieuwe Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot.
Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white.
Daarnaast geeft hij met Cold-Brew-specialiteiten voor het eerst toegang tot een compleet parallel universum van koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maalfijnheid exact daaraan aanpast.
Bovendien heeft JURA het geavanceerde Cold Brew Process ontwikkeld – in de waarste zin van het woord een verfrissende top-innovatie.
Daarbij wordt koud water onder hoge druk langzaam pulserend door de versgemalen koffie geperst. Het resultaat is een volkomen nieuwe manier om koffie te ontdekken – verfrissend, energiegevend en wonderwel evenwichtig in het aroma.

 

 

Overzicht, klik hier

De Jura D4 is door de consumentenbond als beste getest!!

 

Voss Koken en Tafelen - Jura Specialist in de regio Haarlem

  

 

 

jura-d1

jura-koffie   

 

 

ENA_4